Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Rie live: Dick & Wim "Go Bach"

publicatiedatum: wo 13 mei 2020

In de serie RIE@home LIVE concerten met local heroes slaat het, helaas gesloten theatertje, deze keer een heel andere richting in, geen pop of jazz, geen cabaret of bingo maar...... (licht)klassiek. Zaterdagavond 16 mei a.s, om 20:00 uur zijn te zien en te horen Dick van Vliet & Wim Brands met "go Bach!" maar dan interactief mét verzoekjes en onverwachte zaken.

 

Je leest het goed: Een (licht) klassiek concert!
Dick van Vliet (dwarsfluit) en Wim Brands (piano) verzorgen een concert met toegankelijke klassieke muziek. Een sonate van Händel, muziek van Rogier van Otterloo en uiteraard staat ook Bach op het programma, want geen klassiek concert zonder deze grote componist. Misschien komen ook nog wel The Eagles voorbij.
Voor en zelfs tijdens de show kun je verzoekjes doen via Facebook en Whatsapp en wellicht word je in de uitzending live gebeld door de redactie!


Het wordt een interactief live concert, geheel in de sfeer van het RIE theater!
Een voorproefje van het komende concert kun je hieronder bekijken op Youtube, klik HIER!

En straks een uur met toegankelijke klassieke muziek op het nu al legendarische RIE@home LIVE podium!
Ook dit concert is weer helemaal gratis, maar een donatie is welkom voor, tijdens of na het concert via deze  link! (Meer betalingsmogelijkheden volgen tijdens de uitzending!_ Nu doneren?  Dat kan HIER!

 

De livestream via Facebook start rond 19:30u en wordt ook deze keer weer verzorgd door onze RIE technici Hans (beeld) en Ronald (geluid) met dank aan HaPe media.


Blijf gezond en kom zaterdagavond genieten van onze klassieke livestream via Facebook!