Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Slimmer chillen = corona killen'

publicatiedatum: zo 10 mei 2020

Chillen met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven. Of wel naar buiten mag, maar altijd op 1 1/2 afstand van elkaar moet blijven. Minister Grapperhaus van Veiligheid en Justitie en elf veiligheidsregio’s dagen jongeren uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken. Win waardecheques van € 50,-/€ 20,- en € 10,-

 

VR Utrechtdaagt jongeren en studenten uit‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!

’Chillen met je vrienden: hoe doe je datin coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaalop anderhalve meter afstandvan elkaar moet blijven.

 

De campagne daagt nu ook jongerenen studenten uit de regio Utrecht uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken.Voor de leukste inzendingen zijn er wekelijks prijzen te winnen.‘Wat is jouw slimmerchillen moment?

 

Want chillen met vrienden moet,

voorlopig even aan een aantal afgesproken regels voldoen.

Zo kennen we allemaal de norm dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden.  Dat is best lastig. Hetvraagt om veel creativiteit, om slimme alternatieven dus.

Wat kunnen we, met alle beperkingen die er zijn,nog wel?

 

Wil jij ook meedoen ?

Zet dan jouw eigen creatieve oplossingen op TikTok en Instagram via de hashtag #slimmerchillen, of stuur jouw bijdragen op film, foto of in tekstnaar info@slimmerchillen.nl.

 

Wie een inzending instuurt,maakt kans op een prijs.

Wekelijks belonen we de meest creatieve inzendingen namelijk met waardecheques van € 50,-€ 20,-en €10,-

 

Inspiratie opdoen?

Kijk op www.slimmerchillen.nl