Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

1e Huiskamerconcert Woerden (online)

publicatiedatum: di 5 mei 2020

Aanstaande vrijdag 8 mei luid je vanuit je eigen huiskamer het weekend in met Huiskamerconcerten Woerden. Van 20:00 tot 21:30 treden James Walker en Ben Forte en de net voor de Popronde geselecteerde Sured op via een Facebooklivestream. Want: juist nu verbindt muziek en kunnen we artiesten steunen.

 

DRIVE OM DOOR TE GAAN

Nu de ene na de andere streep wordt gezet door evenementen in Woerden en natuurlijk ook daarbuiten, ontstaat er bij organisatoren Will, Mark en Aimée van Huiskamerconcerten Woerden de drive om op andere manieren door te gaan. Mede-organisator Mark van Leeuwen: “Ook wij moesten onze voorjaarseditie verplaatsen naar het najaar. Of dat doorgaat is ook nog onzeker. We missen de live muziek en willen artiesten juist nu een hart onder de riem steken! En als onze luisteraars niet naar een huiskamerconcert kunnen komen, brengen we de live muziek gewoon naar hun eigen huiskamers toe! Er vallen nog zoveel goede artiesten te ontdekken!”

 

MEELUISTEREN

Aanstaande vrijdag kun je neerploffen op de bank en via het Facebookevenement van Huiskamerconcerten Woerden de livestream gratis volgen. Via een tikkie kun je een donatie achterlaten voor de artiesten om ze een hart onder de riem te steken. Zo heeft iedereen een leuke avond! Zet jezelf hier vast op aanwezig: https://www.facebook.com/events/256367402079371/

 

OVER HUISKAMERCONCERTEN WOERDEN

In de vertrouwde, intieme setting van een huiskamer maak je kennis met nieuwe, hedendaagse kleinkunst, cabaret en/of muziek. Geen kletsende bezoekers en andere geluiden, maar dicht bij de artiest en genieten van het moment. Eerder traden Nona, Maurice van Hoek, Gerson Main, Krystl en Charl Delemarre hier al op.