Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Werk Michel te Wierik te zien op expo "A0"

publicatiedatum: di 5 mei 2020

De openbare expositie A0 begon in Amersfoort en kwam overwaaien naar Utrecht en is daar nu te zien op 15 plekken. Eén van de geselecteerde kunstenaars voor A0 is Michel te Wierik uit Woerden. Die ook zelf in zijn atelier een expositie; Silence | Colors | Art , heeft waarop hij, op afspraak, 2 mensen tegelijk, rondleid, de RIVM richtlijnen volgend. zie verder hieronder

 
Expositie A0
de deadline om hieraan me te doen was op 15 april middernacht. Dat werd hard werken dus voor de kunstenaar! “Veel tijd had ik niet, maar ik ben meteen aan de slag gegaan en heb een van mijn recente kunstwerken op A0 formaat gemaakt en opgestuurd via de mail.” Vrijdag 17 april hoorde hij dat hij samen met nog 15 andere kunstenaars geselecteerd was voor de expositie die onder andere te zien is op de plakzuilen Winkelcentrum Overvecht, Station Utrecht Zuilen en op nog 12 plekken.
Thuisblijvers kunnen alles bekijken via Instagram: @A0.expo.
Foto: A0 in amersfoort

Zie het hele artikel in de Woerdense Courant

 

Expositie: Silence | Colors | Art

 

Vanaf 24 april 2020 is de expositie Silence | Colors | Art te bezoeken aan de Houttuinlaan 3 te Woerden.

Bezoekers krijgen een persoonlijk ontvangst. Ik zal je rondleiden door de expositie en meer vertellen over hoe mijn werken tot stand zijn gekomen. Zowel de techniek als het verhaal achter de werken komt aan bod. Uiteraard is er ook ruimte om de expo in stilte te bezichtigen en de interactie aan te gaan met de werken.

 

In verband met het coronavirus is de expositie te bezoeken door maximaal 2 personen tegelijk en worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Voor het maken van een afspraak kan je gebruik maken van de contactgegevens op de website.

Ik kijk er naar uit je te ontvangen.

Unieke groet,
Michel te Wierik