Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Volop Beren achter glas

publicatiedatum: do 2 april 2020

Plaats jij ook je knuffel of een berentekening achter een raam? in het hele land staan duizenden beren voor de ramen, zodat kinderen knuffels kunnen zoeken als ze even een frisse neus halen. Ook in Woerden, Harmelen,Kamerik, Linschoten en buitengebieden. Er is een beren-zoekdiploma en beren-zoekkaart enz,.

 

Het is een ware beren epedimie. Super leuk!
Vergeet niet dat er op heel veel adressen op meerdere plekken beren staan en ook op plekken die mensen niet via onze pagina hebben opgegeven.
En ook staan de beren op de meest gekke posities, dat maakt het dus een uitdaging om goed te kijken.
Hoe dan ook blijkt het beren virus zich de Woerdenaar hebben aangestoken.

 berenjacht facebook pagina

 


Deel het, zeg het tegen de kinderen of ga samen op berenjacht🐻

 

 

 

BELANGRIJK:

Het is wel de bedoeling dat het verantwoordelijk gebeurt. Ga dus alleen met je eigen kinderen in je eigen buurt! Kom je toevallig een ander gezin tegen? Houd je dan te allen tijde aan alle maatregelen die op dit moment van kracht zijn! Houd je te allen tijde aan de 1.5m afstand als je andere berenjagers tegenkomt.


Berenjacht in Woerden: wie vindt dominee Beer

Sinds vandaag doet dominee Beer van de Kerk op Schoot-diensten mee aan de berenjacht. Dat betekent dat hij in een vensterbank in Woerden achter het raam staat. En om het niet te makkelijk te maken, is dat niet in een kerkgebouw. Hij heeft een plekje gevonden bij gemeenteleden die in het centrum van Woerden wonen…

Met de berenjacht kunnen kinderen een speurtocht door de wijk doen. Het idee ontstond in Australië en Groot-Brittannië als ‘corona-afleiding’ en is overgewaaid naar Nederland. Ook andere mensen die veel binnen zitten kunnen meedoen. Wie vindt dominee Beer als eerste?!