Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

(kinder)Theater, cabaret en opera op uw PC/tablet

publicatiedatum: zo 22 maart 2020

Er zijn veel initiatieven vanuit theater (gezelschappen) en cabaret enz, om u , ook in deze coronatijden, de gelegenheid te geven via computer, tablet GSM of via streaming toch naar hun mooie projecten en voorstellingen te kijken. Ook opera concerten en kindertheater zijn beschikbaar, vrijwel altijd gratis,soms tegen een, kleine, vergoeding. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

 

Dit is Geen Theater (2015)

In Dit is Geen Theater waarschuwen wij, "de Bonte Hond"  Nederland voor de gevaren en bijwerkingen van theater. Alle leeftijden.

 

https://vimeo.com/127588070?fbclid=IwAR3L9estDJ0B4v46mmiSDpKVfUyB06WGGz3YklkxwsvU4cf1OTflUxTIJSI

 

MAAS TV: thuis theater kijken

We spelen geen Lampje, Uniform, Juffenballet en Boef de komende weken en ook het Maaspodium is tot en met 6 april 2020 gesloten, maar je kunt nog wel theater kijken. Thuis op de bank! Via deze pagina kun je registraties bekijken van oude Maasvoorstellingen, elke dag een nieuwe…

 

Voorstelling gemist!

Alle cabaretvoorstellingen zien op je computer, tablet, niet gratis!  Maar een account kost € 6,95 per maand, is te doen toch? Een enorm aanbod van online voorstellingen en Geen verplichtingen en altijd (dagelijks) opzegbaar.

 

Theaterflix

Bij Theaterflix betaal je een lidmaatschap per half jaar, (€ 10,-). Daarmee kun je al het aanbod zien. Een aantal (Jeugd) voorstellingen 24 ! is ook zonder lidmaatschap te bekijken.

 

Mongens en Jeisjes

Registratie Dansvoorstelling met jonge dansers (voor kinderen) door "de Stilte"

King Lear,

met Nederlandse ondertiteling - door Holland Opera van hen ook Het Zwanenmeer (nederlands gezongen) en Roodhapje (ook voor de jeugd) nederland gezngen)

 

Nightly Met Opera Streams

Vanaf 16 maart publiceert The Metropolitan Opera dagelijks een andere voorstelling. De video’s worden om 19:30 uur online gezet en blijven 20 uur lang (in HD) beschikbaar.

 

 

Het Laagland brengt theater waar je van groeit jouw huiskamer in! bijv; Bezoek voor Beer (4+) en Expeditie Peter Pan (8+)

VPRO theater met De gelaarsde Poes

Theatergroep Kwatta met: Mariken 6+

 

 

 

 

De Decamerone

- honderd dagen een verhaal door acteurs Nationale Toneel

Mezrab Soup: Ash Reshteh

Muzikale kookles! Parwin Akhbari, also known as Mama Mezrab kookt en zingt (meer mezrab cafe)

 

Podia

digitale cultuurzender is in meer dan 8 miljoen huishoudens te ontvangen via de apps van ZIGGO, KPN, Telfort en XS4ALL. Ook online interviews, registraties van concerten en muziektheater, lezingen en documentaires over kunst en cultuur.

 

ZIE VOOR NOG MEER THEATER DEZE LINK theater-zonder-publiek-een-lijst-met-streams-en-online-registraties/