Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

(kinder)Theater, cabaret en opera op uw PC/tablet

publicatiedatum: zo 22 maart 2020

Er zijn veel initiatieven vanuit theater (gezelschappen) en cabaret enz, om u , ook in deze coronatijden, de gelegenheid te geven via computer, tablet GSM of via streaming toch naar hun mooie projecten en voorstellingen te kijken. Ook opera en kindertheater zijn beschikbaar, vrijwel altijd gratis. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

 

MAAS TV: thuis theater kijken

We spelen geen Lampje, Uniform, Juffenballet en Boef de komende weken en ook het Maaspodium is tot en met 6 april 2020 gesloten, maar je kunt nog wel theater kijken. Thuis op de bank! Via deze pagina kun je registraties bekijken van oude Maasvoorstellingen, elke dag een nieuwe…

 

Voorstelling gemist!

Alle cabaretvoorstellingen zien op je computer, tablet, niet gratis!  Maar een account kost € 6,95 per maand, is te doen toch? Een enorm aanbod van online voorstellingen en Geen verplichtingen en altijd (dagelijks) opzegbaar.

 

Nightly Met Opera Streams

Vanaf 16 maart publiceert The Metropolitan Opera dagelijks een andere voorstelling. De video’s worden om 19:30 uur online gezet en blijven 20 uur lang (in HD) beschikbaar.

Kindertheater

Het Laagland brengt theater waar je van groeit jouw huiskamer in! bijv; Bezoek voor Beer (4+) en Expeditie Peter Pan (8+)

VPRO theater met De gelaarsde Poes

Theatergroep Kwatta met: Mariken 6+

 

 

 

ZIE VOOR NOG MEER THEATER DEZE LINK theater-zonder-publiek-een-lijst-met-streams-en-online-registraties/