Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Koningsdag 2020 gaat niet door

publicatiedatum: ma 23 maart 2020

Stichting Koningsdag Woerden heeft het besluit genomen om niet door te gaan met het organiseren van Koningsdag 2020. Met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden zij het onverstandig om door te gaan met de organisatie. Hieronder de brief van de voorzitter.

 

Om een evenement als Koningsdag op poten te zetten moeten wij verplichtingen aangaan met partners en leveranciers; dat vinden we in deze situatie niet logisch. We zijn heel blij met de sponsoren die we hebben, maar we begrijpen ook dat iedereen zich zorgen maakt om wat er komen gaat.

 

Deze groep kunnen en willen we daarom niet extra belasten. We hebben namelijk liever dat we er volgend jaar een extra mooi feest van makenmet z’n allen, dan dat het nu geforceerd moet. We gaan er alles aan doen om Koningsdag 2021 eenonvergetelijk evenement te laten worden.

 

Sponsoren & vrijwilligersWe willen onze sponsoren enorm bedanken en ook heel veel succes wensen in deze onzekere tijd.Natuurlijk kunnen we ook de maatschappelijke fondsen niet vergeten te noemen; bedankt voor jullie bereidwilligheid om mee te denken.

 

Ook de vrijwilligers die voor ons klaarstonden willen we heel erg bedanken. In het bijzonder noem ik graag Versluys Verkeerstechniek uit Bodegraven; zij hebben al enorm veel energie in het project gestoken, zonder dat ze daar iets voor terug willen. Een heel mooi gebaar!Winkeliers

 

Door diverse winkeliers zijn reeds al kraampjes gehuurd voor Koningsdag 2020. Dat wordt netjes opgelost. Iedereen die al iets betaald heeft voor Koningsdag 2020 krijgt zijn of haar geld terug. We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gezondheid gaat boven alles!

 

Dus doe voorzichtig, let een beetje op elkaar en hopelijk komen we snel weer samen op een mooievenement!

Met vriendelijke groet,

Namens de stichting Koningsdag,

Pike Uittenbogaard, Voorzitter