Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster: voorstellingen t/m 31 maart geannuleerd!

publicatiedatum: vr 13 maart 2020

De gisteren (donderdag 12-3) door het kabinet aangekondigde nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus (Covid-19) hebben voor het Klooster de volgende consequenties: Theater: alle voorstellingen en cursistenpresentaties worden tot en met 31 maart geannuleerd. Cursussen: scholen blijven voorlopig open, dus ook de lessen gaan voorlopig gewoon door.

 

Bericht van de website van het klooster

De door het kabinet aangekondigde nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus (Covid-19) hebben voor ons bij Het Klooster de volgende consequenties:

 

Theater
Op basis van het advies worden nu alle voorstellingen en cursistenpresentaties tot en met 31 maart geannuleerd. We proberen zoveel mogelijk de voorstellingen te verplaatsen. Kaartkopers ontvangen nu als eerste een algemene e-mail over de annuleringen. De komende weken gaan we per voorstelling bekijken of verplaatsing mogelijk is, je ontvangt hierover persoonlijk bericht. Als het echt niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijg je vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten. We vragen je om geduld en begrip te hebben.

 

Cursussen

    Voor de lessen volgen wij de richtlijnen voor de scholen: scholen blijven voorlopig open, dus ook onze lessen gaan voorlopig gewoon door.
    Het staat leerlingen/ouders vrij om zich af te melden voor de lessen. Er zal geen restitutie gegeven worden en ook zullen deze lessen niet worden ingehaald.Mocht in de komende dagen besloten worden dat de scholen dicht gaan, dan sluit Het Klooster uiteraard ook de deuren voor de lessen.
    Iedereen met een ‘snotneus’, verhoging, koorts of luchtwegklachten moet thuisblijven.

    Alle cursistenpresentaties (Theaterzaal en Muziekzaal 31) tot en met 31 maart worden geannuleerd.

 

Heeft u vragen, we zijn op werkdagen van maandag – vrijdag van 9.00 -17.00 uur bereikbaar via de receptie: 0348- 423066, of info@kloosterwoerden.nl.