Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorjaarsschoonmaak!

publicatiedatum: wo 11 maart 2020

Opgeruimd de lente in! 21 maart, de lente is dan nog maar één dag oud en het is al "Opschoondag" in Kamerik, Harmelen, Zegveld en Woerden. Voor de 18e keer steken veel Nederlanders de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak met buren, verenigingen, wijk- en dorpsplatforms, sportclubs, bedrijven, scholen, collega’s, etc.

 

Gezamenlijke opruimacties
Tijdens de 18e editie van de Landelijke Opschoondag organiseren schoonmaakploegen gezamenlijke acties. Samen zwerfafval opruimen geeft een goed gevoel, versterkt de betrokkenheid in de buurt en zorgt voor een fijne schone woonomgeving.

 

Ondersteuning
De gemeente Woerden ondersteunt inwoners die hun eigen wijk of straat willen opruimen met gratis materiaal zoals prikkers, afvalzakken, handschoenen en hesjes.

Om buurtschoonmakers op 21 maart een hart onder de riem te steken, trakteert de gemeente elke schoonmaakploeg op een taart of een fruitmand. Het verzamelde zwerfvuil wordt door de gemeente opgehaald.

 

Ook nog mee doen?
Doet u ook mee aan de Landelijke Opschoondag met uw buurt, sportclub, bedrijf? Meld uw actie aan via opschoondag@woerden.nl vóór 14 maart, dus nog maar enkele dagen.

 

Meer informatie staat op www.woerden.nl/opschoondag