Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Aan de slag op Landgoed Bredius

publicatiedatum: wo 4 maart 2020

Aan de slag op Utrechtse buitenplaatsen tijdens NLdoet Op 13 en 14 maart is het weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Landschap Erfgoed Utrecht zet de Utrechtse buitenplaatsen tijdens deze landelijke vrijwilligersactie centraal. Want het behouden van dit erfgoed voor toekomstige generaties is arbeidsintensief en kostbaar, en eigenaren kunnen daarbij alle hulp gebruiken.

 

Er zijn in de provincie Utrecht meerdere mogelijkheden om een dagje mee te helpen op het prachtige erfgoed. In Woerden kun je op de handen uit de mouwen steken bij Landgoed Bredius. Doe mee op Landgoed Bredius Op Landgoed Bredius wordt een Natuurspeelweide aangelegd. Tijdens NLdoet kun je meehelpen met het maken van een takkenril. Aanmelden In de provincie Utrecht zijn maar liefst 285 prachtige buitenplaatsen te vinden. Dit is het hoogste aantal buitenplaatsen bij elkaar in één provincie. Buitenplaatsen waren ooit de vakantieoorden van de gegoede burgerij.

 

Kom op 13 en 14 maart v.a. 9.00 uur, een dagje de handen uit de mouwen steken en zorg ervoor dat deze unieke locaties behouden worden voor de toekomst. Er is maar beperkte plek, dus aanmelden is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie over NLdoet locaties op Utrechtse buitenplaatsen op www.landschaperfgoedutrecht.nl/activiteiten.