Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW- André Hazes en de Golden Earrings

publicatiedatum: di 18 februari 2020

Niemand minder dan de Golden Earring zullen dit jaar de Popavond tot een hoogtepunt gaan brengen. Ook André Hazes gaat dit jaar optreden op de avond van "Goud & Fout" maar die gaan ze in 2020 anders noemen. Tevens kan je al een Early Bird Passe-Partout kopen tegen een mooi voordeel.

 

De Woerdense VakantieWeek is van 21 tot en met 29 augustus 2020. Wie er naast de Earrings zullen optreden zal later bekend worden gemaakt.

 

André Hazes en de Woerdense VakantieWeek is een gouden combinatie gebleken!

Na het succes van vorig jaar, wilde hij niets liever dan er dit jaar weer bij zijn, André komt dus de eerste zaterdag(22/8) weer op de VakantieWeek optreden!!!

 

Early Bird passe-partouts

Heb jij ook zo genoten afgelopen jaar en wil je er weer bij zijn? Scoor dan nu voor €36,50 ( €34,- plus €2,50 servicekosten) je Early Bird passe-partouts via deze link

Er zijn nog maar enkele Early Bird Passe- Partouts beschikbaar. Een normaal Passe-Partout kost € 41,50. Dit bedrag is inclusief servicekosten. Op dit moment is het nog niet mogelijk losse kaarten te kopen voor de Popavond, maar hou de website in de gaten voor het laatste nieuws.