Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Ontmoetingsochtend verder na verlies

publicatiedatum: do 13 februari 2020

Op maandagochtend 17 februari van 10.00 tot 12.00 uur is in Inloophuis ‘Leven met kanker’ de maandelijkse Inloop ontmoetingsochtend verder na verlies. Deze ochtend op iedere derde maandag van de maand is bedoeld voor iedereen die verder leeft na verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook.

 

Tijdens deze Inloop ontmoetingsochtend worden bezoekers ontvangen door vrijwilligers van Inloophuis ‘Leven met kanker’ maar de inloop is nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die een dierbare verloren heeft, dat hoeft niet alleen door de oorzaak kanker te zijn. Het Inloophuis organiseert dit daarom samen met Kwadraad maatschappelijk werk, Welzijn Woerden, Stichting de Mantelmeeuw en Stichting Thuishuis Woerden waarvan Automaatje voor vervoer kan zorgen.

 

Dus iedereen die door de eerste rouwperiode heen is en de draad van het leven weer probeert op te pakken is van harte welkom om in te lopen voor contact met anderen in een vergelijkbare situatie, gezelligheid en ontmoeting. De koffie en thee staan klaar bij Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Meer informatie over deze ochtend is te krijgen per telefoon: 06-14004496, per e-mail via info@inloophuislevenmet kanker.nl of in het Inloophuis, voor openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.