Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Met Poëzie en muziek stilstaan bij Wereldkankerdag

publicatiedatum: di 28 januari 2020

In het inloophuis ‘Leven met kanker' is op zondagmiddag 2 februari een mooie middag met poëzie en muziek vanwege Wereldkankerdag. Met drie dichteressen: Marijke Abbink, Maartje van den Bosch en Petra Bakker. Zij schreven voor deze middag mooie gedichten en worden muzikaal begeleid door de muzikanten Marcel Kooijman op piano, Dick van Vliet op dwarsfluit en Herwin Brillemans op gitaar.

 

Aandacht voor Wereld Kankerdag

 

De hapjes op deze middag worden verzorgd en gesponsord door Erik Veerman en Sophia van Schinkel
De middag is van 14.00 tot circa 17.00 uur met inloop vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Voor nieuwe bezoekers is er in de pauze een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12 in Woerden. 

 

Koffiebreak in gemeentehuis op Wereldkankerdag 4 februari
Op dinsdag 4 februari is in het gemeentehuis een koffiebreak om stil te staan bij Wereld Kankerdag. Burgemeester Victor Molkenboer, ambassadeur van ons Inloophuis, spreekt een woordje rond 13.30 uur waarbij ook mensen van het Inloophuis aanwezig zijn. Bij alle koffiemachines staat een collectbus van Inloophuis ‘Leven met kanker’ waar medewerkers en bezoekers kunnen doneren.
De Koffiebreak is een initiatief van de landelijke koepel van Inloophuizen IPSO.

 

De slogan van Wereldkankerdag op 4 februari is ‘Kanker zet je wereld op zijn kop’