Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuw! Escape Pool

publicatiedatum: do 16 januari 2020

Woerden is een nieuwe attractie rijker, bij duikclub Go Dive is een escaperoom onder water ingericht. Om te kunnen ontsnappen uit deze escapepool, moet men al snorkelend, boven en onder water, vraagstukken oplossen.

 

Een escapepool !

Pas geopend: De escapepool van Go Dive Woerden. In deze escaperoom in het water los je allerlei vraagstukken op om het mysterie te ontrafelen en de uitgang te vinden. Een duikbrevet is niet nodig. Kom snel een duik nemen in deze nieuwste, uitdagende escaperoom in Woerden! Houd jij het hoofd boven water? Dat kan ook, want ook boven water moeten puzzels opgelost worden. Samenwerken is het toverwoord! 

 

Praktische informatie

De Escapepool is te spelen met 2 t/m 6 personen en kost € 150,–. De minimum leeftijd is 12 jaar. Tussen 12 en 16 alleen onder toezicht van een volwassene (één op één). De tijdsduur is 70 minuten. Als u het water in gaat dient u in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

Het water is verwarmd en wordt biologisch gefilterd. Er zwemmen ca. 40 vissen.

 

Over het duikcentrum

Duikschool Go Dive Woerden is in augustus 2006 opgericht door Joep van Schaick. Deze PADI- en DAN-instructeur heeft al veel ervaring met duiken in zowel binnen- als buitenland en in bezit van een instructeursbrevet. De boerderij is voorzien van alle benodigdheden om het duiken te vergemakkelijken en gezellig te maken. Zo zijn er een kantine, een leslokaal, een vulstation en zelfs een verwarmde duikvijver van 9 x 6 meter én 2 meter diep bij ons aanwezig (de andere helft wordt gebruikt voor bovenvermelde Escapepool).

 

bron website Go Dive Woerden

 

MEER INFO