Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Uitnodiging Inspiratieavond Sport & Cultuur

publicatiedatum: di 14 januari 2020

Iedere vereniging heeft doelen en ambities voor de toekomst. Misschien meer vrijwilligers werven, verduurzaming van de accommodatie of een sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, RABO helpt graag met het realiseren ervan en nodigt clubbestuurders uit om hier op 5 februari inspiratie over op te doen.

 

De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

 

Sponsoring in een nieuw jasje

Misschien was je gewend aan sponsoring vanuit de Rabobank met een jaarlijks geldbedrag, in ruil voor bijvoorbeeld een bord, een vlag of een advertentie van de Rabobank. Dat zal vanaf dit jaar niet meer op deze wijze plaatsvinden. Wij kiezen er voor om verenigingen vanaf nu op een andere wijze te ondersteunen.

Ondersteuning op drie manieren

Vanaf dit jaar sluiten wij geen sponsorcontracten meer af maar kun je gebruik maken van de onderstaande drie mogelijkheden van ondersteuning door de Rabobank. De vereniging of stichting mag aan meerdere vormen tegelijk meedoen.

 


Rabo Clubsupport Campagne
In 2019 zijn we gestart met de Rabo Clubsupport Campagne. Door mee te doen aan deze campagne kun je als vereniging of stichting zelf geld ophalen door zoveel mogelijk online stemmen te werven van onze Rabobank-leden. Misschien is jouw vereniging of stichting vorig jaar al wel met een mooie cheque naar huis gegaan. Dit jaar verdelen we maar liefst € 100.000,- onder de ingeschreven verenigingen en stichtingen. De inschrijving voor Rabo Clubsupport start weer in juni. Lees hier de voorwaarden om mee te doen.


Rabo Dichtbij Fonds
Het Rabo Dichtbij Fonds blijft ook in 2020 de plek om financiële ondersteuning te vragen voor verenigingen en stichtingen met een project van minimaal € 1.500,- op het gebied van één van de maatschappelijke thema’s waar de Rabobank zich sterk voor maakt: Duurzaam Wonen, Financieel Gezond Leven, Ondernemers Duurzaam laten groeien en Duurzame Voeding.  Heb je een ander project? Indienen kan altijd, maar projecten die deze thema's ondersteunen hebben voorrang. Als aan het eind van het jaar nog een bedrag overblijft, nemen we de overige aanvragen in behandeling.


Rabo Verenigingsondersteuning
In 2020 komt daar nog Rabo Verenigingsondersteuning bij. We gaan dit jaar samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’ krijgen verenigingen twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. En er zijn komend jaar workshops te volgen over onderwerpen waar verenigingen en stichtingen mee te maken hebben.

 ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ 

Om te laten zien wat dit mooie programma voor Cultuur Lokaal Woerden te bieden heeft, nodigen we jou graag uit voor onze ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ op woensdagavond 5 februari 2020.
Programma
19:00 Ontvangst met koffie en thee
19:30 Welkom door Rabobank Rijn en Veenstromen en NOC*NSF
19:40 Het nieuwe sponsorbeleid
20:20 Hoe word en blijf je een sterke vereniging?
21:00 Rondetafelgesprek: Waarmee kan Rabobank jouw vereniging helpen?
22:00 Plenaire discussie, conclusies en vragen
22:30 Einde
Locatie: Rabobank Rijn en Veenstromen, Middellandse Zee 15 te Woerden
Aanmelden
Opgeven kan samen met maximaal één ander (bestuurs)lid tot 27 januari 2020 via het online aanmeldingsformulier. Klik voor aanmelden op de button hieronder.


Aanmelden

 

We zien uit naar jouw komst en naar een inspirerende avond!
Met vriendelijke groet,
Rabobank Rijn en Veenstromen