Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Tonio in het Klooster

publicatiedatum: za 11 januari 2020

Voor deze, try-out, een toneelvoorstelling met Porgy Franssen en Jacqueline Blo, is gemaakt op basis van de bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is op dinsdag 14 januari in Het Klooster. De voorstelling begint om 20.15 uur.

 

Naar A.F.Th. van der Heijden

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. De zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven, staat daarin centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

 

Gratis inleiding
Bij deze voorstelling wordt een gratis inleiding aangeboden. Wilt u de inleiding bijwonen? Meldt u zich dan aan via info@kloosterwoerden.nl.


 
Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Tonio kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.