Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Een nieuwe uitdaging na je 50e

publicatiedatum: zo 1 december 2019

Waar lopen 50-plussers tegenaan bij het zoeken naar een nieuwe baan? En wat kunnen uitzendbureaus hierin bieden? (Donderdag 5 december 10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00) is iemand van ErvarenJaren (uitzendbureau) gastspreker tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

 

Medewerkers van ErvarenJaren gaan dagelijks in gesprek met werkzoekenden van 50 jaar en ouder: “Veel kandidaten lopen er tegenaan dat het lastiger wordt om werk te vinden. Onze ervaring is dat veel bedrijven wel degelijk open staan voor het aannemen van oudere werknemers. Wij onderzoeken met kandidaten wat de mogelijkheden zijn.”


Bijvoorbeeld Cor Broekhuizen (67), hij is werkzaam bij ErvarenJaren en deelt deze ochtend zijn ervaringen. Zijn carrière begon in de scheepvaart en via opleidingen en verschillende banen is hij uitgekomen bij managementfuncties in de logistiek. Cor: “Nu ben ik sinds kort een aantal uren per week werkzaam voor ErvarenJaren bij bloemenveiling Naaldwijk. Lekker bezig blijven, met mensen in contact blijven, heerlijk. De geraniums komen misschien ooit nog wel eens. Maar voorlopig niet!”

 

Over ErvarenJaren
Ervaren Jaren is in 1999 opgericht. Het uitzendbureau is uitgegroeid tot specialist in het uitzenden van "ervaren mensen". Het team bemiddelt door het hele land.

 

Walk&Talk

Donderdag 5 december
10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
Bibliotheek Woerden
Gratis
Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.