Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Linfano zoekt muzikanten

publicatiedatum: zo 17 november 2019

Muziekvereniging Linfano is een vereniging met een melody percussion band en een orkest met fanfare bezetting. Ze zijn op zoek naar nieuwe muzikanten om onze orkesten te komen versterken. Linfano is een gezellige vereniging, waar muziek en plezier hand in hand gaan.

 

Voor de fanfare zijn wij op zoek naar een Bes bas, Es bas, bugels en hoorns, maar ook andere muzikanten zijn zeker welkom! We zijn tevens op zoek naar één of meerdere enthousiaste allround slagwerkers om de slagwerksectie bij de fanfare te ondersteunen. Wij zoeken naar slagwerkers (drums, melodisch en percussie) met enige ervaring, die graag wekelijks aan een divers repertoire werken.

 

Maar ook bij de melody percussion band zijn nieuwe leden welkom.

Wij geven verschillende soorten optredens, denk aan straatoptredens bij o.a. koningsdag, dodenherdenking en sinterklaas, maar ook concertoptredens, concoursen en festivals. We komen uit in de derde divisie. Naast gezelligheid en ontspanning wordt er ook serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten.

 

De fanfare oefent wekelijks op donderdagavond van 19:30-22:00 uur in De Brede Vaart in Linschoten o.l.v. onze dirigent Olaf Schipper. De melody percussion band oefent gelijktijdig in Het Trefpunt.

Kom gerust een keer langs op een repetitie om de sfeer te proeven en te luisteren. De koffie (of iets anders) staat altijd klaar.