Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Schrijven vanuit je gevoel

publicatiedatum: do 17 oktober 2019

Schrijven vanuit je gevoel helpt op een veilige manier op papier, voor jezelf, gedachten te ordenen en ontregelende gebeurtenissen te verwerken. Op vrijdagochtend 25 oktober is er om 10.00 uur de workshop Schrijven vanuit je gevoel door Winny van Rij, werkzaam bij het Inloophuis maar ook tekstschrijfster/journalist.

 

Workshop Schrijven vanuit je gevoel

Je gedachten de vrije loop laten aan de hand van eenvoudige en aansprekende oefeningen geeft onbedoeld vaak een helend effect. Het helpt bij het omgaan met ingrijpende ervaringen zoals de ziekte kanker en alle gevolgen daarvan. Schrijven helpt je stoom afblazen, dingen op een rijtje zetten, nieuwe inzichten ontdekken en betekenis geven aan een ervaring. Het verlaagt ook je stressniveau en bloeddruk en is dus goed voor je algehele bgezondheid. Alle zorgen en problemen binnenhouden, kan immers leiden tot stress, angst en depressies.

 

De workshop is een kennismaking met schrijven vanuit je gevoel. Schrijven kan een belangrijke uitlaatklep zijn, maar ook rust en ontspanning brengen. Het gaat niet om een mooie of foutloze tekst, het proces staat centraal dus schrijfervaring is niet nodig.


Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich voor deze workshop aan te melden. Dat kan per telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.