Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Probeer eens,gratis, een speed pedelec

publicatiedatum: di 17 september 2019

Voor de langere woon-werkafstand kan de speed pedelec een goed alternatief zijn voor de auto. En dat is ook goed voor het milieu. Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen. Ook de gemeente Woerden doet mee aan deze actie.

 

 Je kunt de fiets ophalen bij het gemeentehuis.

 

Wat is een speed pedelec?
Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets die tot wel 45 km/u gaat. Je hebt hiervoor een rijbewijs B nodig, bent verplicht een helm te dragen en fietst binnen de bebouwde kom op de rijbaan. Kun jij vaker de auto laten staan als je met deze snelle fiets naar je werk kunt reizen? Ervaar het nu!


Hoe werkt het?
Je meldt je aan via de website van 'ik fiets' en vult het formulier compleet in
Je kiest de week die jou het beste uitkomt en waarin er nog speed pedelecs beschikbaar zijn
Je haalt de speed pedelec aan het begin van de probeerweek op bij het gemeentehuis in Woerden

 

Wij zorgen voor een helm
Je bent de hele week verzekerd van telefonische ondersteuning bij vragen, pech onderweg, diefstal en beschadiging aan de speed pedelec tijdens kantooruren
Je bent 24/7 verzekerd voor 'pech onderweg'-service. De service is telefonisch bereikbaar via een alarmnummer. Je wordt vervolgens (met speed pedelec) naar je bestemming gebracht.
Aan het einde van de week lever je de speed pedelec weer in
En ontvang je een mooi vervolgaanbod…

 

Bezoek de website om direct jouw proefweek te reserveren. En doe ook mee met de andere activiteiten, zoals de 'Ik fiets'-app.
www.ikfiets.nl