Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Knallende afsluiter van de Woerdense VakantieWeek

publicatiedatum: di 3 september 2019

Hoe kun je deze super gezellige week anders afsluiten dan met de Familieavond! Wat een feest was het weer. Hebben jullie ook zo genoten? Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band konden we genieten van een avond vol fantastische artiesten. Party-DJ Marco was geen onbekende in deze omgeving en opende met een energiek optreden voor jong en oud.

 

Romy Monteiro, Django Wagner, Sharon Doorson, Lange Frans, Xander de Buisonjé en ‘Special Guest’ Lee Towers bewezen dat ze hun sporen in Nederland duidelijk verdiend hebben. Zij wisten het publiek soepel op te zwepen naar de finale. André Hazes bewees met zijn eigen band dat hij als zanger en entertainer ook geen probleem had om het uitverkochte exercitieveld te laten genieten van zijn muziek en zelfs moeite had om alle meezingers te overstemmen. Met een mix van eigen nummers, covers en natuurlijk de bekende André Hazes (sr) nummers was het voor het Woerdense publiek geen moeite om alles lekker hard mee te zingen.

 

Vuurwerk

Het Feestteam zorgde ervoor dat het dak er af ging! Het spetterende vuurwerk zorgde voor het knallende einde waar ze de hele week al naar toe hebben geleefd. Je zou na zo’n avond bijna vergeten dat aan deze week nu echt een einde is gekomen. Woerden, de WVW zegt je;  erg bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie steun én jullie lach! Het was weer een super week en we kijken nu al uit naar volgend jaar. Zet 21 t/m 29 augustus 2020 maar alvast in de agenda!

 

Bron tekst en foto site WVW