Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

WVW: Programma Vrij 30 aug.

publicatiedatum: vr 23 augustus 2019

Eerst is er vreugde en plezier met de Spelenkermis met attracties voor kinderen van 2 tot 4 jaar, dan is er de traditionele Brandweerdag (denk aan je zwembroek en badhanddoek) én een Verrassingsoptreden van K3. In het avondprogramma Zeven dampende acts op het Dance Event met, om maar een naam te noemen La Fuente

 

Spelenkermis

Wat is de Woerdense VakantieWeek zonder Spelenkermis? Op vrijdag 30 augustus zijn er weer diverse nieuwe en uitdagende gratis attracties aanwezig. Er zijn bijvoorbeeld leuke attracties voor kinderen van 2 tot 4 jaar, diverse multi-play springkussens, een draaimolen of klimtoren. We maken er een waar speelparadijs van!

  • Ook is er een Meet & Greet met Woerdy.

Vanaf 9.30 uur kan er gespeelt worden op het Exercitieveld.

Rond 15:00 uur zullen de attracties worden gesloten zodat de medewerkers het veld gereed kunnen maken voor het avondprogramma.

De Spelenkermis wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

 

Brandweerdag!

Voor velen is dit dé dag om naar uit te kijken, dus zet vrijdag 30 augustus in jouw agenda voor de nostalgische Brandweerdag. Kom gratis genieten van de waanzinnige attracties zoals de Mega stormbaan of duik in het zelfgemaakte schuimbad.

Ook Brandweerman Sam is er weer bij, met zijn gloednieuwe show zal hij optreden op het podium.

En natuurlijk geen VakantieWeek zonder de Brandweer van Woerden, alle brandweermannen en -vrouwen zijn er om er een topdag van te maken!

Om 9:30 uur staan we voor je klaar op het Exercitieveld. Zorg ervoor dat je je badkleding en handdoek meeneemt want je haalt sowieso een nat pak met al het spetteren en glijden.

 

Verrassingsoptreden K3

Dit jaar wordt de Brandweerdag wel extra bijzonder met het optreden van K3! Zij zullen om 12:00 uur een spetterend optreden verzorgen, in het afgesloten gedeelte voor het hoofd podium. Vanwege de veiligheid zijn voor het optreden van K3 zijn slecht beperkt aantal plaatsen beschikbaar en mag er per kind slechts één begeleider mee. Zing en dans mee op “20 jaar K3 hits”.

Spelregels bijwonen optreden K3

– Het optreden start om 12.00 uur en duurt ongeveer een half uur.
– Alleen entree via de hoofdingang. De achteringang sluit om 8.00 uur.
– Er is één groot vak gereserveerd met goed zicht op het podium.
– Bij één van de vier ingangen van het vak ontvang je een polsbandje.
– Het gaat om een beperkt aantal plaatsen, vol = vol.
– Enkel voor kids tot 12 jaar met max. 1 volwassen begeleider.
– Er zijn géén zitplaatsen beschikbaar.
– Tijdens de VakantieWeek worden er foto-, beeld- en geluidsopnames gemaakt voor publicitaire doeleinden. Men gaat bij het betreden van het Exercitieveld hiermee stilzwijgend akkoord.

Bij bezwaar kan een e-mail gestuurd worden naar info@vakantieweek.nl

 

Dance Event

Festivals genoeg in het land om lekker bij los te gaan, maar niets fijners dan een outdoor dansfeestje in eigen stad. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan is het Exercitieveld op vrijdagavond 31 augustus voor jou de place to be. Want: Dance Event! 

Tussen 20.00 en 01.00 uur komen – in willekeurige volgorde – voor je optreden: 

  • Kris Kross Amsterdam
  • Mr. Belt & Wezol
  • La Fuente
  • Gregor Salto
  • Outsiders
  • DYNA
  • SNO
  • MC Roca

Het WvW Dance Event wordt ieder jaar afgetrapt door een Woerdense DJ. Een belangrijke en dankbare taak. Zij warmen het publiek op én spelen zichzelf daarmee in de kijker. Dit jaar mogen niet één, maar meerdere talenten hun kunsten laten horen. Heel veel jonge DJ’s stuurden hun demo’s op om kans te maken op een plek in de top 5. Tijdens een Live Event voorafgaand aan de 66e VakantieWeek gingen ze de strijd met elkaar aan om een van de drie plekken te krijgen in de line-up in de tent tijdens het Dance Event. Be there op vrijdag 30 augustus om te zien en horen wie die talenten zijn en waarom ze hebben gewonnen. 

 

In de voorverkoop kost een ticket € 12,50, op de avond zelf €15,00. Om 19.00 uur gaat het Exercitieveld open. Dance Event wordt mede mogelijk gemaakt door Uniseco.