Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

WVW: Programma Ma 26 aug.

publicatiedatum: ma 19 augustus 2019

Veel te doen vandaag op de WVW. Kids kunnen in de ochtend zowel creatief als sportief aan de gang. Om 10.00 is er de zeer kleurrijke Color Run én, in de middag een Sprookjesconcert, (waarbij ook gedanst zal worden) compleet met een "Meet & Greet"en een Verkleedwedstrijd. Ook is er een activiteit voor de sponsoren en in de avond....... BINGO met mooie prijzen.

 

Creatief XXL

Hier maak je eigen magische kunstwerk. Ga aan de slag met onder andere mozaïek en magisch toverzand. De enthousiaste Vrijwilligers van de Woerdense Vakantie helpen jou graag een handje mee als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Daarnaast is er ook dit jaar weer een nieuwe kleurplaat van Woerdy, volledig in stijl van 1001 Nacht. Wil jij meedoen met de kleurwedstrijd? Dat kan natuurlijk.

 

het Exercitieveld weer omgetoverd tot een groot sportpaleis. Er zullen ook dit jaar weer veel sportclubs aanwezig zijn met hun eigen materialen. Voor jou een mogelijkheid om elke sport een keer gratis uit te proberen zonder dat je ergens aan vast zit.

De ochtend begint om 09.30 uur. Trek je sportoutfit aan en we zien je dan!

De Sportochtend wordt mede mogelijk gemaakt door Intersport Twinsport.

 

Kleurrijke Funrun!

Na het succes van de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een Kids Color Run! Maandag 26 augustus wordt om 10.00 uur op het Exercitieveld het startsein gegeven van de 1,5 km durende funrun. Onderweg word je bekogeld met kleurenpoeder, is het mogelijk dat je nat wordt en kun je enkele obstakels tegenkomen. Deelname is gratis.

Gratis T-shirt

De deelnemers ontvangen voor de start een gratis wit T-shirt (op=op) van de organisatie, om zo kleurrijk mogelijk over de finish te komen. Meedoen kan vanaf 3 jaar en aangezien het geen wedstrijd is zal iedereen een kleurrijke winnaar zijn.

Bekijk hier ons deelnemersreglement. Tijdens de Kids Color Run adviseren wij een zonnebril te dragen om er voor te zorgen dat je geen kleurenpoeder in je ogen krijgt.

Het Exercitieveld gaat open om 9.30 uur.


Sprookjesconcert on Tour

Zing en dans mee met het Sprookjesconcert on Tour. We hebben weer flink uitgepakt voor de Kidsmiddag op maandag 26 augustus. Van Hoornen Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Klein Duimpje en vele anderen. Zing en dans een uur lang mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van!

Na de show kun je ook nog eens met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

 

Sprookjes Verkleedwedstrijd

Zou jij zelf ook eens een echte prinses, ridder, fee of ander sprookjesfiguur willen zijn? Kom dan verkleed naar het Exercitieveld en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd.

Zorg dat je er bij bent! Kaartjes in de voorverkoop kosten €3,50 terwijl tijdens de VakantieWeek je €5,00 kwijt bent. Het Exercitieveld gaat open om 13.30 uur.

De Kidsmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door ERU Kids.

 

Bingo!

1001, dat is natuurlijk hét getal van de VakantieWeek dit jaar. Dat lucky nummer staat niet op de bingokaart, maar heel veel andere getallen wel. En je zou maar net de geluksvogel zijn die als eerste de kaart van de Superronde vol heeft!

Feest-dj en presentator Jarnoo is op maandagavond 26 augustus opnieuw van de partij om de ballen te laten rollen en de avond aan elkaar te praten. Of je nou wint of niet, dat is sowieso al een goede reden om te komen.

Heb je nog meer redenen nodig om te komen? We noemen: een keukencheque ter waarde van €2000,-, een scooter, fiets, led-tv, laptops, een wasmachine, kledingcheques, dinercheques en een arrangement voor een indoor skydive.

Een kleine waarschuwing zodat jouw droomavond niet in een klap verandert in een nachtmerrie: goed luisteren als de getallen genoemd worden. Want je weet het: valse bingo = liedje zingen! Voor de hele tent. Wil. Je. Niet.

Om 19.00 uur start de verkoop van de bingoboekjes (à €18,50 voor 10 rondes + Superronde) bij de kassa op het Exercitieveld. Zorg dat je klaar zit om 20.00 uur, dan gaat de eerste bal rollen.