Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Thema en opening 66e Vakantie Week

publicatiedatum: vr 16 augustus 2019

Een prachtige oase in de woestijn, genietend van wat verse dadels en thee, dwalen je gedachten af naar de avonturen die in het verschiet liggen. De zon gaat onder, het avontuur roept, tijd om nieuwe oorden te ontdekken!Je tapijt stijgt op en je vliegt de (op 23 augustus) de opening en lampionnenoptocht van de 66e Woerdense Vakantieweek tegemoet…

 

Een wonderlijke opening

Met 1001 Nacht als thema voor dit jaar zal je tijdens de hele WVW meegenomen worden op magische avonturen. Benieuwd naar de Jeugdkoningin en haar Hofdames, het Koninklijk Trio, van 2019?

 

Kom dan vrijdagavond naar het Exercitieveld voor de Opening van de 66e Woerdense VakantieWeek! Om 20.00 uur gaan we van start waarbij de Burgemeester en onze Voorzitter een toespraak zullen houden.

 

Hierna zal de Jeugdkoningin de VakantieWeek officieel openen.

 

Lampionnenoptocht.

Dan is het tijd voor de traditionele Lampionnenoptocht. Wil jij kans maken op een toffe prijs? Maak dan je eigen lampion en schrijf je in tussen 19.30 en 20.00 uur. Er zijn 3 leeftijdscategorieen: 0-4 jaar, 5-7 jaar en 8 jaar en ouder.

 

Deelname is gratis.

Om 20.30 uur zal de optocht starten onder begeleiding van de Woerdense muziekkorpsen.

De route: Exercitieveld, Voorstraat, Nieuwstraat, Westdampark, Westdam, Meulmansweg, Hogewoerd, Kerkplein, Oude Stadhuis, Kerkstraat, Rijnstraat en weer terug naar het Exercitieveld.