Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Stem op Woerdense club van het Jaar

publicatiedatum: wo 22 mei 2019

Harmonie de Vriendschap en Korfbalvereniging Reflex doen mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019. U kunt uw stem uitbrengen op een van deze verenigingen. Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. U kunt tot 7 juni stemmen op Harmonie de Vriendschap en Korfbalvereniging Reflex.

 

Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt.

 Ook in gemeente Woerden hebben wij tal van belangrijke sociale ontmoetingsplaatsen, waaronder Harmonie de Vriendschap en Korfbalvereniging Reflex. En zij strijden mee om de titel 'Club van het Jaar 2019'.


Stemmen
U kunt tot 7 juni stemmen op Harmonie de Vriendschap en Korfbalvereniging Reflex. Stemmen kan op www.clubvanhetjaar.nl. In de week van 11 juni worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Naast de eervolle titel 'Club van het Jaar' ontvangen de winnende sport- en cultuurclubs een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm!