Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Senior Songfestival op ouderenmiddag

publicatiedatum: do 23 mei 2019

Op dinsdag 10 september organiseert Van Rossum* voor de vierde keer een gezellige middag speciaal voor de generatie met de meeste levenservaring. Dit jaar willen ze op deze middag de onontdekte zangtalenten van senioren op ons podium laten schitteren. Bent u zo’n onontdekte zanger(es)? Dan is dit een prachtkans om uw stem te laten horen. (aanmelden voor 10 juni)

 

Van Rossum’s Senior Songfestival’

U wordt muzikaal begeleid door Van Rossum’s huisorkest onder leiding van Jan Kanis, waarmee u van tevoren repeteert.


Heb jij/ken jij een

(o)ma of (o)pa die

prachtig kan zingen,

 

maar te bescheiden is

om zich op te geven?

 

Haal ze over!
 

 

Oproep

Van Rossum roept 50+ Woerdenaren op die hun favoriete lied willen instuderen en ten gehore willen brengen. Die middag zal de ‘Golden Voice’ van Woerden door een deskundige jury en het publiek worden gekozen!

 

Uiteraard zijn behalve onze genodigde ouderen ook andere Woerdenaren van harte welkom.

Dit belooft een spannende middag met verrassende optredens te worden onder leiding van Jan Kanis en een presentator. En het wordt ook spannend, want wie wordt de eerste ‘Golden Voice’ van Woerden?

 

Aanmelden voor 10 juni

Heeft u een ‘Golden Voice’ en altijd al eens willen optreden en bent u 50+ jaar?

Geef u dan snel op vóór 10 juni  bij Monique. Zij is bereikbaar via tel. nr.: 0348-706500 en per mail: monique@vanrossumwoerden.nl.

 

Gratis

Via de Stichting Thuishuis Woerden, die met bijvoorbeeld AutoMaatje ondersteuning biedt aan alleenwonende ouderen (60+) nodigt Van Rossum deze ouderen uit voor een gezellige middag met muziek, zoete en hartige hapjes en drankjes. Door mede sponsoring van Woerdense bedrijven kunnen zij de genodigde ouderen deze middag gratis aanbieden. I