Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Struinen in de Tuinen: aanmelden!

publicatiedatum: vr 12 april 2019

Op zondag 7 juli speelt, zingt, danst en struint de hele stad weer door de tuinen van Woerden! Tijdens Struinen in de Tuinen verandert het Woerdense groen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Tot 30 april kunt u zich nog aanmelden voor optreden of het beschikbaar stellen van uw tuin, erf of patio

 

 Singer-songwriters met een gouden strot op het dakterras, hilarisch cabaret in de stadstuin of indrukwekkende koren rondom de vijver, bij Struinen in de Tuinen kom je van alles tegen! Elke act speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle optredens zijn gratis te bezoeken. Ontdek de tuinen van Woerden, de gastvrijheid van je buren en het talent van de stad!

 

🌳 TUINEN GEZOCHT 🌳

Heb jij een tuin en wil jij jouw buren verwelkomen voor een lokale act? Struinen kan op balkons en dakterrassen, door de gemeenschappelijke of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. De grootte maakt niet uit en maak je geen zorgen; een 30-koppig koor wordt niet geprogrammeerd op jouw Frans balkonnetje. Meld jouw tuin aan voor 30 april 2019!

 

🎭 PODIUMDIEREN GEZOCHT 🎭

Heb je geen tuin maar wel een fantastisch optreden? Dan zijn we ook op zoek naar jou! We verwelkomen alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren met een cabaretshow. Als je jouw liefde voor de podiumkunsten wil delen met de bewoners van de stad, meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot 30 april 2019.

 

📌  INFO 📌
Zondag 7 juli 2019 van 12:00 - 17:00 uur

ℹ www.struinenindetuinen.nl/woerden
📸 instagram.com/struinenindetuinen