Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kunstpark; kraam huren?

publicatiedatum: do 18 april 2019

Kunstpark, samen met het Akoestival in het Westdampark op zondag 8 september 2019, staat voor dé Woerdense kunst-, cultuur- & lifestyle markt, waar je zelfgemaakte producten kunt bekijken en kopen. Mocht u interesse hebben om met een kraam uw kunst of creativiteit te laten zien aan de honderden bezoekers van Park & Festival lees dan verder.

 

Het Kunstpark  (van 13:00 tot 17:00 uur) wordt georganiseerd door vrijwilligers van Cultuur Platform Woerden en is op dezelfde datum (8 september) en plaats (westdampark) als het Akoestival (van 13:00 tot 19:00 uur ).

 

De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee festiviteiten op zondagmiddag elkaar aanvullen en versterken. Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud.

 

Om een indruk te krijgen kunt u HIER bekijken en lezen wat er vorig jaar allemaal te doen was.

 

Belangstelling voor een kraam op het KUNSTPARK 8 sept. 2019

Mail dan naar kunstpark@cultuurplatformwoerden.nl

 

Het platform wil graag weer een gevarieerd aanbod: sieraden, fotografie, schilderkunst, beeldhouwen, 3D, literatuur, poëzie, textiel, keramiek, action painting, recyclekunst ga zo maar door!

 

De kosten* voor een kraam van 4 meter op KunstPark van 2018 waren 20 euro voor inwoners van de gemeente Woerden. Voor overige deelnemers geldt een tarief van 40 euro per kraam.

Het is ook mogelijk een halve kraam te huren, die dan natuurlijk maar de helft kost.

 

*(kosten onder voorbehoud)