Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inschrijving ‘Woerdeneese’ markt nu open.

publicatiedatum: za 30 maart 2019

Sinds enkele jaren is de 'Woerdeneese' markt onderdeel van de Koeiemart. Een gezellige plek waar u als particulier uit de gemeente Woerden zelfgemaakte spullen kunt verkopen. U kunt vanaf nu aanmelden voor de Woerdeneese markt die plaatsheeft op 23 oktober in de Nieuwstraat.

 

Nieuwe plek voor de Woerdeneese markt
Op woensdag 23 oktober is het weer Koeiemart. Een echt Woerdense feestdag waarop er in het centrum van Woerden van alles te beleven is. Sinds enkele jaren is de 'Woerdeneese' markt onderdeel van het programma. Een gezellige plek waar u als particulier uit de gemeente Woerden zelfgemaakte spullen kunt verkopen. Dit jaar vanaf een nieuwe locatie, namelijk aan het begin van de Nieuwstraat.

 

Schrijf u in!

Bent u creatief en vindt u het leuk uw producten in Woerden aan de man te brengen? Foto's, beeldhouwwerken, zelfgemaakte truien, het mag allemaal! Voor 25 euro huurt u een kraam bij de gemeente. De marktmeester deelt de kramen in. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en VOL=VOL. U vindt het inschrijfformulier op www.woerden.nl/koeiemart.