Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Toneelvoorstelling Turks Fruit

publicatiedatum: za 9 februari 2019

In Het Klooster is op donderdag 14 februari (20.15 uur) het ultieme liefdesverhaal Turkt Fruit van Jan Wolkers te zien. Bij deze voorstelling wordt een gratis inleiding aangeboden. Deze begint om 19.30 uur. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele en ontroerende hommage aan dit ultieme liefdesverhaal. Spelers: Chris Peters, Ali Zijlstra, Debbie Korper

 

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van hét ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit. De autobiografische roman van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niets aan universele kracht en ontroering ingeboet. Turks Fruit vertelt van de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt.

 

De gratis inleiding 

Deze begint om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor per mail aanmelden (info@kloosterwoerden.nl).


Speciale Valentijnsactie:

proost op de liefde met een heerlijk glas gratis bubbels.

 

Kaartverkoop

Kaarten kopen voor Turks Fruit kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.