Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Omleidingen Parijse Brug

publicatiedatum: ma 11 februari 2019

Wegens groot onderhoud is de 'Parijse brug' aan de Oostsingel in Woerden van 18 februari - 21 juni afgesloten voor alle verkeer. De karakteristieke boogbrug over de Singel vertoont slijtage en diverse onderdelen zijn toe aan vervanging. Om de brug weer in oude glorie te kunnen herstellen, is het helaas noodzakelijk deze enkele maanden af te sluiten.

 

Er gelden diverse omleidingen voor automobilisten, wandelaars en fietsers.

Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd en een grotere drukte op de omleidingsroutes.

 

De omleidingen

De Parijse brug is een belangrijke verkeersader, zowel voor automobilisten als voor fietsers en wandelaars. De verwachting is dan ook dat de afsluiting voor de nodige verkeershinder zal zorgen.

  • Voor wandelaars en fietsers komt er een speciaal ponton bij de volière/watertoren (tussen de Oostsingel en de Burgemeester van Kempensingel), waar zij de Singel kunnen oversteken.
  • Fietsers kunnen ook gebruikmaken van de routes door het Brediuspark.
  • Voor automobilisten geldt er een omleidingsroute die met borden staat aangegeven. Op de Zandwijksingel zal in deze periode tijdelijk tweerichtingsverkeer worden ingesteld.

Voor iedereen geldt: houd rekening met extra reistijd, dus ga op tijd van huis.

zie onder voor de routes

 

Met organisatoren van evenementen als de (Jeugd)avondvierdaagse en de Singelloop gaat de gemeente nog afzonderlijk in gesprek.