Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Harmelense Dorpsquiz

publicatiedatum: di 29 januari 2019

Wie gaat de uitdaging aan? Op zaterdagavond 6 april 2019 organiseertde Oranjevereniging Harmelen voor het eerst de Harmelense Dorpsquiz!! Hoeveelweet jij over Harmelen? En over de wereld? Kun je goed puzzelen? En kun je eengeheime opdracht aan? Verzamel buren, vrienden, familie, clubgenoten, collega’sen maak een team. Ga de strijd aan en maak jouw team winnaar van de eerste DorpsquizHarmelen!

 

DorpsquizHarmelen 2019!

De dorpsquiz is bedoeld voor alle inwoners van Harmelen, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis (zorg voor goede wifi). Wij adviseren een team van ongeveer 8 tot 15 personen.

De quiz bestaat uit kennisvragen, foto- en video-opdrachten maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht.

 

De dorpsquiz Harmelen vindt plaats op zaterdagavond 6 april 2019. De teamcaptains worden verzocht om in het Dorpshuis, het quizboek op te halen. Hierin zit een vragenboekje met ca. 100 vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Natuurlijk komt ons dorp op allerlei manieren aan bod. Het wordt een strijd tegen de klok. Om 23.30 uur moet namelijk het quizboek weer ingeleverd worden door de teamcaptains.

 

Koningsdag

Op 27 april tijdens het middagprogramma op Koningsdag zullen de beste teams met elkaar strijden om de winst van de eerste dorpsquiz. Naast een mooi geldbedrag voor een zelf te kiezen goed doel, een prachtige wisselbeker, staat er ook een jaar lang roem op het spel!

 

De inschrijfkosten bedragen € 25-, per team en zullen direct bij de inschrijving in rekening worden gebracht.


Inschrijven kan op deze site