Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inloopavond kruispunt hollandbaan/waardsebaan

publicatiedatum: ma 10 december 2018

Om doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren, komen er verkeers-maatregelen. Als eerste wordt de kruising Hollandbaan-Waardsebaan aangepakt. Er komen rijstroken bij, voorsorteerstroken worden ruimer. Benieuwd naar de plannen? De inloopavond is dinsdag 11 december Tijd: 18:30 - 21:00 uur in het Futura College, Abeellaan 2, Woerden

 

Tijdens deze avond kunt u kennisnemen van de aanpassingen aan het kruispunt en tekeningen bekijken van de toekomstige situatie. Ook is er alle gelegenheid voor vragen en gesprek. Er is geen plenaire presentatie, u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. U bent van harte welkom!

 

Vervangen groen

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd. Dit betreft nieuwe beplanting, een nieuw struweel (groenwand) met meidoornbomen en nieuwe bomen. Tijdens de inloopavond kunt u een 3D-model bekijken van het (groen)ontwerp.

 

Overige maatregelen

In 2019 volgen er aparte bijeenkomsten over de overige verkeersmaatregelen in Woerden-West, waaronder aanpassingen aan diverse kruispunten van de Boerendijk en de aanleg van vrijliggende tweerichtingsfietspaden langs de Boerendijk en de Hoge Rijndijk-Molenvlietbaan.