Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Muziek en een ‘Joris’ Kerstboom’ in Bibliotheek

publicatiedatum: ma 26 november 2018

Kom op woensdag 12 december luisteren en genieten van live kerstmuziek onder de kerstboom in de Bibliotheek Woerden. Vanaf 14:30 bent u van harte welkom in Bibliotheek Woerden voor een kopje thee of koffie, om 15:30 kunt u luisteren of zelfs meezingen met live gezongen kerstliedjes. En wie wil, kan met elkaar in gesprek over zijn/haar kerstwens, een waardevolle herinnering of kerstgedachte.

 

Aanmelden kan via info@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of 0348-418354. Wanneer u wel wilt komen, maar geen vervoer heeft of kunt regelen, dan kunt u contact opnemen met Graag Gedaan via 0348-421101, elke werkdag tussen 9:00 en 10:30 uur.

 

Voor wie heeft u een kerstwens?
De kerstboom is een ontmoetingsplaats, iedereen is welkom. In de ‘Joris’ Kerstboom’ is ruimte voor uw kerstwens; Bibliotheek Het Groene Hart zorgt voor kerstballen en kaartjes om uw wens een mooie plek in de boom te geven. 11 december tuigen we de kerstboom op en deze staat tot in het nieuwe jaar.

 

‘Joris’s Kerstboom’ in Woerden wordt georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart, Welzijn Woerden en NuDoen. Bibliotheken in heel het land doen mee en sluiten hiermee aan bij het televisieprogramma van Joris Linssen.

 

Ook in Bibliotheek Oudewater zetten we een kerstboom neer en is er ruimte voor uw kerstwens of kerstgedachte. Op 12 december houdt Cultuurhuis Oudewater open huis en wordt de boom opgetuigd.