Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tapas keten "t Zusje" op defensie-eiland

publicatiedatum: do 15 november 2018

Medio maart 2019 opent tapasrestaurant ’t Zusje de deuren in Woerden. Bij Zusje kun je kiezen uit 75 verschillende Tapas. in Woerden gaat het restaurant geleid worden door Joris van den Berg. Hij is ook verantwoordelijk voor de vestiging in Uden, waar het ’t Zusje ooit is begonnen.

 

’t Zusje heeft momenteel 22 restaurants in het land. Binnenkort openen ze ook in Arnhem. En in de eerste maanden van 2019 gaan er nog eens drie nieuwe Zusjes open, waaronder dus in Woerden. ’t Zusje

 

Veel proeven

Op de menukaart staan wel 75 (!) verschillende soorten tapas, zodat er altijd wel iets bij zit wat je lekker vindt. Denk aan een tartaar van gerookte paling, entrecote, gegrilde coquilles, carpaccio volgens Zusjes recept en vergeet ook zeker niet de bastogneparfait. Voor een vaste prijs (€28,80) kun je de hele avond van alles proeven.

 

’t Zusje past bij een stad

Ook intermediair binnenstad Gerard Kremers is heel blij met de komst van ’t Zusje. Hij is nauw betrokken geweest bij de invulling van De Wasserij op Defensie-eiland. “Met de komst van ’t Zusje kun je zeggen dat Woerden zijn status van stadje voorbij is en zich echt een stad mag noemen. Daar past een restaurant van deze omvang goed bij”,

 

Openingsdatum

We moeten nog even geduld hebben, maar ’t Zusje gaat medio maart 2019 open. Het andere restaurant in de Wasserij, Gare Pompidou, gaat naar verwachting in februari 2019 open.