Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Weer spullen inleveren bij Roemeniëhal

publicatiedatum: wo 5 september 2018

Sinds een tijdje werden er in de Roemeniëhal geen goederen meer ingenomen omdat er onvoldoende ruimte was. Die ruimte is er nu weer wel. Vanaf heden kunt u op woens-, vrij- en zaterdag-ochtend tijdens de openingstijden van de verkoophal tussen 09.30 en 12.30 uur schone en herbruikbare artikelen weer inleveren op de Leidsestraatweg 132. (Ook worden er nog vrijwilligers gezocht!)

 

Grotere artikelen, zoals bankstellen, stoelen, tafels en bedden kunnen worden aangeboden per e-mail
(goederen@woerdenhelpt.nl) of door te bellen met Martin van Laar (06 – 13 99 44 69).

Door het inleveren van uw goederen steunt u het werk van de Roemeniëcommissie in Roemenië, Oekraïne en Moldavië.


Roemeniëcommissie zoekt ook nog medewerkers

De Roemeniëcommissie is dringend op zoek naar medewerkers voor o.a. de verkoophal. Het betreft op maandagmorgen het inruimen en indelen van de winkel, maar ook verkoopmedewerkers voor de woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. Zo’n drie tot vier uur per ochtend, een keer per week of per twee weken. Samen met een team zorgen dat onze klanten goed geholpen worden.

 

Ook zoeken we medewerkers voor de inname tijdens de openingstijden van de winkel. Verder zoeken wij technische vrijwilligers voor het testen en eventueel repareren van elektrische apparaten, bijrijders voor het ophalen en weg brengen van goederen en laders op zaterdagmorgen voor circa 10 transporten per jaar naar Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Kortom, alle hulp is welkom.

 

Spreekt dit u aan, neem dan contact met ons op voor een afspraak en bel naar Leen van der Weijde,
06 - 55 322 366 of stuur een mail naar leenvanderweijde@kpnmail.nl