Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Summerlake, 9000 mensen in Wijkpark

publicatiedatum: za 22 september 2018

Door heel Woerden heen was het te horen de afsluiting van het festivalseizoen op 15 september in het wijkpark Molenvliet; "Summerlake". Op sommige momenten klonk het, op flinke afstand, alsof fanfares, kermisexplotanten, een popgroep en een "dondergod" samen muziek maakte. Maar het publiek vermaakte zich en het spektakel was groots zoals te zien is op de foto's van Hans Pieters.

 

Alle foto's en de tekst hieronder Hans Pieters
De jaarlijkse dance-festivalafsluiter was ook dit jaar weer een groot succes. Zo’n 9000 danceliefhebbers konden zich weer in 4 verschillende area’s in evenzoveel stijlen uitleven op de  beukende beats van alle moderne dance variaties.


Op het centrale deel werd de inwendige mens goed verzorgd met diverse stands voor eten en drinken. Om exact 23:00u was het weer afgelopen, maar niet nadat er een spetterende afsluiting was geweest met een licht, lasers en natuurlijk vuurwerk!

 

ook van het publiek maakte Hans foto's.

wil je alle foto's van Hans Pieters zien klik dan op de foto hiernaast.

 

 

 

Volgend jaar is er weer een Summerlake festival op zaterdag 21-9-2018 en de eerste serie Loyal Fan tickets is nu al weer te koop ad €19,50 op hun website.