Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Banja hervat Jazzmiddagen

publicatiedatum: di 18 september 2018

Na een zomerstop van twee maanden hervat restaurant Banja de maandelijkse jazzmiddagen op de vierde zondag van de maand. Op 23 september treedt het huisorkest Dixie Six All Stars op. Jazz Bij Banja begon afgelopen januari en blijkt een schot in de roos te zijn. De middagen worden druk bezocht en de sfeer is ontspannen en gezellig.

 

 Afwisselend spelen de Radio Town Jazz Band uit Hilversum en de Dixie Six All Stars bij Banja

 

 “Heerlijk dat deze jazz weer in Woerden is!” zeggen veel mensen steeds tegen de eigenaar van Banja en organisator, Nel Radovanovic.
Het huisorkest is dit keer de Dixie Six All Stars, de band die tot een paar jaar geleden op de Jazz op Zondag bij café Walzicht speelde en stevige wortels in het Groene Hart heeft. Trompettist Feike Grit is afkomstig uit Gouda, Harry Hack (trombone) komt uit Zevenhuizen, bassist Carla Tavenier-Kok en gitarist Gerard Tavenier komen uit Nieuwkoop. Drummer Peter Valderpoort en klarinettist Peter Fiévez wonen verder weg.

 

De volgende Jazz Bij Banja is op 28 oktober. Dan speelt het andere huisorkest, de Radio Town Jazzband.

De toegang is gratis en er is geen toeslag op de consumpties vanwege de live muziek. De band speelt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Restaurant Banja, Havenstraat 45, 3441 BH Woerden.