Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Muziek in de BieB (PoPronde)

publicatiedatum: ma 17 september 2018

De Popronde is het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt het festival neer in 41 steden. Zondag 30 september trekt de muzikale karavaan ook langs Woerden en in de Bibliotheek aan de Meulmansweg, (als één van de 13 Woerdense locaties) zijn ook verschillende, gratis, optredens.

 

Voor talentvolle upcoming Nederlandse bands en artiesten is de Popronde dé kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk in andere steden uit te breiden.

 

Alle optredens in de Bibliotheek (gratis)

  • 14:00 – 14:45 uur: Lotte Walda. Singer-songwriter

Sterke melodieën, pakkende teksten en een authentieke stem: maak kennis met Lotte Walda. Haar eigen muziek vult ze aan met covers uit de jaren ’60 en ’70

 

  • 15:15 – 16:00 uur: Sen Dubaj. Indie/electronica

Sen Dubaj is het project van twee vrienden, Paulina Dubaj en Len van de Laak, die sinds het eerste jaar van het Conservatorium van Amsterdam hun liefde voor popsongs delen; dramatische Oostblok chick meets droge Limburgse spacevogel binnen hun visie over popmuziek.

  • 16:30 – 17:15 uur: MORADO. Groove/psychedelic

Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet MORADO haar publiek mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

 

Bibliotheek Woerden is deze dag open, dus tussen de optredens door kunt u nog een paar mooie boeken uitzoeken.

Kijk voor het hele programma van de Popronde in Woerden in onze agenda of op de website

https://www.popronde.nl/steden/woerden