Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Meezingen met Projectkoor Martin Mans

publicatiedatum: zo 9 september 2018

Het Groot Mannenkoor Midden-Nederland, een projectkoor van Martin Mans, start op zaterdag 29 september met haar eerste repetitie. In dit project zijn drie repetities begrepen in de PKN Gereformeerde Kerk waarvan de laatste op 27 oktober met een daverend concert wordt afgesloten in de eigen kerk.

 

Het nieuw ingestudeerde repertoire wordt aan het publiek ten gehore gebracht en bovendien verleent het gemengde Popkoor ‘Encore!’ uit Kockengen onder leiding van Jos Mans haar medewerking.

 

Martin en Jos zijn vader en zoon en zoeken steeds vaker de samenwerking.

Het repertoire van dit projectkoor bestaat uit Nederlands en Engelstalige geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire werken. De getalenteerde organist/pianist Mark Brandwijk werkt het gehele project mee als begeleider.

 

Meedoen

Zangers met en zonder zangervaring uit de hele regio zijn meer dan welkom! Het is mogelijk om de eerste repetitie vrijblijvend mee te doen. Het is ook mogelijk om tijdens de tweede repetitie op 20 oktober in te stromen en alsnog in te schrijven.

Inschrijven voor het projectkoor kan via www.martinmans.nl, per e-mail naar secretariaat@martinmans.nl of op de repetitie van 29 september aanstaande.

Kosten per project: € 60,= waarin deelname aan drie repetities en vier concerten is inbegrepen.

De bladmuziek is gratis.

 

Meer bijzonderheden:
Repetitiedata: zaterdag 29 september, zaterdag 20 oktober, zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 13.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
Repetitielocatie: PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24, Waarder.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Concertdata:
In het vervolg van het project staan drie concerten gepland in grote, monumentale kerken in het land:
- zaterdag 27 oktober, 12.30 uur Lunchtijdconcert in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder
- vrijdag 11 januari, 20.00 uur Grote Kerk Apeldoorn
- zaterdag 9 maart 20.00 uur Bovenkerk Kampen
- zaterdag 23 maart 20.00 uur Jacobijnerkerk Leeuwarden

Concertreis Canada
Van 3 – 11 juni 2019 organiseert Martin Mans een concertreis naar Ontario in Canada waarop de deelnemers van het projectkoor zich kunnen inschrijven. Belangstellenden zijn ook welkom om zich in te schrijven voor de reis. De reis omvat vier concerten in grote kerken in Ontario en zorgvuldig geselecteerde dagtrips met natuur- en cultuurbelevingen. Het is echter geen verplichting. Het zingen in eigen land is ook zeker de moeite waard.