Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bibliotheek Harmelen zoekt hulp.

publicatiedatum: di 31 juli 2018

De bibliotheek in Harmelen kampt met een tekort aan vrijwilligers om cursussen te geven aan mensen die weinig computerervaring hebben. De bibliotheek is daarom zoek naar vrijwilligers die op een vast tijdstip in de week (overdag) in de Bibliotheek Harmelen de deelnemers van de cursus willen ondersteunen. Iets voor u?

 

Wat gaat u doen?

U ontvangt, samen met een collega-trainer, de deelnemers en zorgt voor een goede sfeer gedurende de cursus. Deelnemers nemen onder uw begeleiding de cursus ‘Klik-en-tik’ door. Hiermee worden ze computervaardig: van het aanzetten van de computer en het typen van tekst tot het downloaden, opslaan en verzenden van bestanden.

 

Tijdsbesteding?

2 uur per week.

 

Wat neemt u mee?

U bent digitaal vaardig op gebruikersniveau, u heeft affiniteit met internet en met sociale netwerken en kunt daar zelf goed de weg in vinden. Als voorbereiding werkt u zelf het programma ‘Klik-en-tik’ door. U bent sociaal vaardig, heeft humor, bent geduldig en u bent geïnteresseerd in mensen.

 

Wat bieden wij?

U krijgt de kans om iets voor een ander te betekenen in een plezierige werkomgeving. U krijgt een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek Het Groene Hart.

 

Aanmelden of meer informatie?

Als u zich wilt aanmelden voor of meer informatie wilt over deze functie, kunt u contact opnemen met Jantine Jansen: via e-mail naar jantine@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of telefonisch op 0348-441941.