Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Pop-up kunstetalage

publicatiedatum: do 14 juni 2018

In het pand waar voorheen Bocafé en Espresso Passion zaten in de Voorstraat, staan weer spulletjes in de etalage. Kleding, accessoires, beelden, schilderijen enz…Het is geen nieuwe winkelketen met een gevarieerd assortiment creatief idee van Hettie van Wijk om de ruimte – zolang het leeg staat – te gebruiken als (Pop-up)expositieruimte.

 

Hettie van Wijk en haar man zijn de eigenaren van het winkelpand op de Voorstraat. En dat staat sinds het vertrek van Espresso Passion leeg.

 

Hettie tegen Ïn de Buurt": “We hadden nog geen nieuwe huurder gevonden. Ik maak sieraden en exposeer daarmee op verschillende plekken. Toen ontstond het idee om dat ook hier te doen. Ik heb twee bevriende kunstenaars, Tineke Hoepman uit Kamerik en Kiki Dijkstra uit Harmelen, gevraagd om ook werken hier te laten zien. Toch veel leuker dan een lege etalage?”

 

Winkelend publiek kan nu tijdens het shoppen kijken naar de sieraden van Hettie, de schilderijen van Tineke en de beelden van Kiki. “We zijn hier niet zelf aanwezig, maar als mensen meer willen weten, dan kunnen we zeker een afspraak maken. Daarom hebben we de contactgegevens op het raam gehangen.”

 

brond en foto "In de Buurt"