Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Boerinn; Grecht- en Karnhuis

publicatiedatum: vr 8 juni 2018

De voormalige wagenschuur van Boerderij de Boerinn is omgebouwd tot een top-of-the-line vergader- en feestruimte voor zowel de zakelijke als particulier markt. De nieuwe ruimtes, het Grechthuis en het Karnhuis zijn eind mei opgeleverd én worden op 13 juni a.s. feestelijk geopend.

 

Het jaar 2018 is een jaar van bouwen voor Boerderij de Boerinn. In november 2017 zijn de nodige voorbereidingen gestart en de twee nieuwe ruimten zijn nu klaar voor gebruik voor vergaderingen, feesten, personeelsdagen, meetings en andere bijeenkomsten midden in de groene polders. Met deze nieuwe ruimten blijft Boerderij de Boerinn vernieuwen, gericht op de wensen van de consument.

 

Het Karnhuis en het Grechthuis zijn ingericht door ‘Het Idee’ Interieurontwerpers. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar en een moderne inrichting. Het Grechthuis beschikt over het schitterende uitzicht van de polder, daar waar het Karnhuis de omgeving meer naar binnen haalt. Een moswand decoreert de ruimte en geeft daarmee een extra dimensie aan het geheel. De ontvangsthal is van glas en wordt gedeeld. Beide ruimtes beschikken over de nieuwste beeld- en geluidsapparatuur evenals temperatuurregulering.

 

De inrichting is iets meer industrieel dan men gewend is van een boerderij, maar de afwisseling vloekt niet.

De feestelijke opening van de gloednieuwe ruimtes bij Boerderij de Boerinn is op woensdag 13 juni a.s. van 16.00 tot 18.00 uur.