Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Fietsen voor de Clubkas

publicatiedatum: vr 20 april 2018

Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht 2018 op zaterdag 9 juni . Én je kunt de kas spekken van je club of activiteit. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school.

 

Deelnemerslijst
Aanmelden als fietser is niet nodig. U kunt deze dag gewoon komen fietsen. Alleen verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio die hun kas willen spekken, moeten zich aanmelden, zodat ze op de deelnemerslijst komen te staan waarvoor gefietst kan worden.

 

Ook in 2018 weer mooie bedragen per kilometer
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!


Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. U kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

 

Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC  de Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.


Lokale ondernemers
Bij de start, onderweg of bij de finish trek in een kop koffie of iets lekkers? Dat komt mooi uit! Lokale ondernemers stellen hun bedrijf of horecagelegenheid speciaal voor u open.

 

Heeft u er al zin in?
Fiets dan gezellig met ons mee! Een heerlijk dagje fietsen, een kop koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?
Schrijf uw vereniging, stichting of school HIER in en start met de promotie!

 

Promotiematerialen
Om de Rabo Fietstocht onder uw leden, leerlingen, familie, kennissen en vrienden te promoten, ontvangt u in de bevestigingsmail met uw deelnemersnummer een poster, tekst voor de website of facebook en een advertentie. Tot slot vindt u vanaf maart 2018 de deelnemerslijst van alle deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen op de website.