Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Yin Yoga in Inloophuis

publicatiedatum: di 17 april 2018

Op vrijdag 20 april om 10.00 uur verzorgt Bianca Hofman van praktijk ‘De kracht van de vrouw’ Yin Yoga in Inloophuis ‘Leven met kanker’. Ze is energetisch therapeut en coach en heeft een praktijk voor vrouwen die ze begeleidt bij ziekteverzuim en re-integratie. Daarnaast geeft ze Yin Yoga, omdat het een rustige, meditatieve en intense vorm van yoga is. (Gratis maar wel even aanmelden.)

 

Yin Yoga.

Anders dan alle andere vormen van Yoga waarbij je spieren gebruikt, gaat het bij Yin Yoga juist om het ontspannen van spieren en kom je daardoor dieper, bij het bindweefsel. Het zorgt voor stressvermindering, en mindfulness is dan ook een belangrijk onderdeel van de les.
Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich voor deze workshop per mail aan te melden via info@inloophuislevenmetkanker.nl.
Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.