Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

4e "Jazz bij Banja" met Radio Town Jazz Band

publicatiedatum: di 17 april 2018

Op 22 april van 15.00 tot 18.00 uur is er de vierde aflevering van "Jazz Bij Banja" in restaurant Banja aan de Havenstraat 45 in Woerden. Het huisorkest Radio Town Jazz Band, uit Hilversum, verzorgt deze middag de jazz en de toegang is gratis.

 

De Radio Town Jazz band bestaat uit zeven personen en speelt Toegankelijke, vrolijke traditionele muziek uit de dertiger jaren van de vorige eeuw.


De mei-aflevering van Jazz bij Banja, (de 5e keer) is op 27 mei, kunt u vast reserveren in uw agenda.

Ook dan speelt de Radio Town Jazz Band.

 

De Radiotown Jazzband, het bekende Gooise oude-stijl orkest uit de mediastad Hilversum, staat bekend om zijn enthousiaste en swingende optredens. De zeven mannen zorgen ervoor dat het publiek meeklapt bij de bekende swingnummers en muisstil luistert bij sfeervolle ballads! Het orkest speelt originele ‘classic jazz’ met hoorbare invloeden uit New Orleans in de stijl van Louis Armstrong aangevuld met swing en dixieland zoals u die kent van Chris Barber en de Dutch Swing Collega Band. Regelmatig worden muzikale uitstapjes gemaakt naar blues, gospel en latin-jazz.
De ‘Radiotown’, opgericht in 2000, is samengesteld uit ervaren, enthousiaste musici die muzikaal en menselijk contact met hun publiek belangrijk vinden. De bandleden kennen elkaar al vele muziekjaren, swingen altijd en hebben bijna alle jazzpodia in Nederland van kroeg tot kasteel en van jazzfestival tot vijf sterrenhotel bespeeld!

 

Bezetting:

  • Peter Heyen, cornet
  • Henk van der Ploeg, trombone
  • Hans Schraders, klarinet en saxen
  • Henk Hoedemaker, piano
  • Frits Grevink, contrabas
  • Hans Bos, banjo
  • Peter Valderpoort, slagwerk, zang