Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kelderverkoop Inloophuis.

publicatiedatum: wo 11 april 2018

Op zaterdag 21 april organiseert het Inloophuis ‘Leven met kanker’ voor de tweede keer een kelderverkoop. Er worden boeken, CD's, DVD's, Vinyl en andere spullen aangeboden. Ook zijn er door vrijwilligers gebakken pannenkoeken, muffins en is er een glaasje frisdrank, kopje koffie en thee te koop. De kelderverkoop is van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Wilhelminaweg 12.

 

In 2016 was de eerste zeer succesvolle editie, nu dus de tweede waarop het Inloophuis geld inzamelt voor activiteiten en dat gelijk voor bezoekers een laagdrempelige manier is om eens een kijkje te komen nemen.

Voor deze aanstaande verkoop kregen wij van gasten, vrijwilligers en andere mensen die het Inloophuis een warm hart toedragen heel veel mooie en bruikbare spullen.

 De opbrengst van deze kelderverkoop komt ten goede aan alle activiteiten die in het Inloophuis ‘Leven met kanker’ worden georganiseerd.

 

 

Inloophuis ‘Leven met kanker’
Inloophuis ‘Leven met kanker’ is in Woerden en omstreken dé ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Gastvrouwen en gastheren zorgen voor een gezellig huis om gewoon even in-te-lopen! Mensen, die de diagnose kanker krijgen, gaan al snel een medische molen door, waarbij er niet werkelijk tot hen doordringt wat er allemaal gebeurt. Het Inloophuis biedt dan mogelijkheden voor ontspanning. Na de behandelperiode denkt de omgeving vaak: Het is voorbij, we gaan er weer tegen aan. Juist dan komt bij de patiënt binnen wat er allemaal is gebeurd en is er de behoefte aan mogelijkheden om het mentaal te verwerken. In ons huis heeft men aan een half woord genoeg om dit te begrijpen. Als gast van het Inloophuis bepaal je zelf wat je doet: meedoen aan een activiteit of alleen een kopje koffie drinken. Gasten zijn vrij in wat zij wel en niet aan verhalen met anderen willen delen. Wil een gast zijn of haar verhaal kwijt, dan is er altijd een luisterend oor. Alles mag, niets moet. Ook voor gezinsleden, vrienden en familie staat ons huis open.
Waar je elkaar begrijpt!