Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Primavera! Kaas en Kunst arrangement

publicatiedatum: vr 6 april 2018

Tot 15 juni is de expositie Primavera in ons Stadsmuseum, het VVV koppelt, opnieuw, kunst met kaas....."Woerden de stad van kaas, de stad met een prachtige historie én de stad van de kunstenaars Leo Gestel en Herman Swanevelt. Duik in de kunst van deze twee kunstenaars en breng een bezoek aan het Kaaspakhuis. Boek het kunstrijke Primavera Kaas en Kunst arrangement".

 


Voor €9,- per persoon kun je genieten van een rondleiding in het Kaaspakhuis aan de Emmakade inclusief koffie of thee, een leuk primavera presentje én een bezoek aan de tentoonstelling ‘Primavera! Nederlandse kunstenaars in Italië’ in het Stadsmuseum te Woerden. Dit arrangement is vanaf woensdag 4 april te boeken bij VVV Woerden aan de Emmakade.


Kaaspakhuis
Het Kaaspakhuis is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Kaas proeven en beleven, een bijzonder ervaring! In het Kaaspakhuis word je rondgeleid door een gids die je meeneemt in het verhaal van het moderne kaasmaken. Kijk mee in een van de modernste kaasmakerijen van Nederland, ontdek de Virtual Reality omgeving, maak een eigen te gekke Woerdense kaasfoto, ga verkleed als heus kaasmeisje of boer en leg het bezoek aan het Woerdense Kaaspakhuis vast! Genoeg mogelijkheden om er een bijzonder bezoek van te maken.


Primavera! Nederlandse kunstenaars in Italië
Italië vormt al eeuwenlang een belangrijke bron van inspiratie voor kunstenaars door heel Europa. Zo ook voor de kunstenaars Herman van Swanevelt en Leo Gestel. Weet je wat deze kunstenaars met elkaar gemeen hebben? Ze zijn beide in Woerden geboren én deelden zij een liefde voor het Italiaanse landschap. In de tentoonstelling Primavera! Nederlandse kunstenaars in Italië, is het werk van beide (en meer) kunstenaars te zien, die geïnspireerd raakten door oude steden, sfeervolle kusten of glooiende landschappen in Italië. Deze tentoonstelling is te bezoeken tot 15 juli 2018.

 

Proefplank
Breid het arrangement uit met een overheerlijke proefplank inclusief glas wijn of sap voor een totaalbedrag van €16,50 per persoon.

Boeken?
Te boeken voor op dinsdag t/m vrijdag bij de VVV winkel aan de Emmakade, via de e-mail door te mailen naar info@toerisme-woerden.nl of door te bellen naar 0348 745492.