Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Vernieuwde Linschotense Kunstroute - Aanmelden

publicatiedatum: wo 28 maart 2018

De Linschotense Kunstroute ‘nieuwe stijl’ dit jaar is gepland op vrijdagavond 25 mei en zaterdag 26 mei. De kunstroute biedt lokale kunstenaars IN ALLE DISCIPLINES een podium om hun werk te laten zien aan een breed publiek. Heb jij talent als kunstenaar en wil je je werk graag delen met vele kunstliefhebbers? Waag dan deze stap en meld je aan als deelnemend kunstenaar.

 

Linschotense Kunstroute 2018

Maar eerst willen we u informeren over het thema en de nieuwe stijl.

 

Thema 2018
Dit jaar kiezen we voor het thema ‘Linschoten belicht’, een thema met veel interpretatie en verwerkingsmogelijkheden. In de nieuwe opzet gaan we op veel plekken centraal in het dorp kunst bij elkaar brengen, in en rond de Dorpsstraat.

 

Nieuwe stijl

  • De Linschotense Kunstroute is dé plek om als amateur of professioneel kunstenaar je atelier/werkkamer te verlaten en naar buiten te treden.
  • Alle kunstdisciplines zijn welkom: van beeldende kunst en toegepaste kunst tot podiumtalent.
  • De Linschotense Kunstroute vindt eind mei plaats in een vernieuwde vorm en heeft nog ruimte voor een beperkt aantal kunstenaars.

Wees er dus snel bij!

 

Een sfeervol en verrassend evenement.

  • Vrijdagavond 25 mei vindt de opening plaats
  • De hele zaterdag 26 mei is er in het centrum van het dorp op verschillende locaties kunst te zien en te horen onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Jouw kunst tonen tijdens de Linschotense Kunstroute

Meedoen

Maak je eigentijdse kunst, dan zoeken we jou! Kunst kent vele uitingen, dus ook 3D kunst, videokunst, rap en stand-up-poetry, graffity, improjam en improtheater.
Is dit iets voor jou? Ben of was je in Linschoten woonachtig of ben je als gastkunstenaar gevraagd door een inwoner uit Linschoten kan je je aanmelden (voor 5april). Kosten deelname: €40,- (incl. bbq).

aanmelden. (LINK) Hier vind je ook de spelregels voor 2018.
Heb je vragen? Stuur een mail naar linschotensekunstroute@gmail.com