Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tuinen en acts gezocht!

publicatiedatum: wo 21 maart 2018

Op zondag 8 juli 2018 vindt Struinen in de Tuinen plaats: het meest bruisende tuinenfestival van heel Nederland. Lokale podiumkunstenaars van alle rangen en standen maken een waar podium van de deelnemende tuinen: de tuinstoelen zijn de tribune - het gazon het podium. de organisatie is op zoek naar gastvrije tuineigenaren en lokale acts om samen een groot succes te maken van het festival.

 

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor Struinen in de Tuinen 2018.

 

 

Concept

Het concept is simpel: elke tuineigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen mini-festival. Elke act speelt tussen 13:00 en 18:00 drie keer zo’n 30 minuten. Uiteraard is het voor acts ook mogelijk om in hun eigen tuin een optreden te verzorgen.

 

Verander je graag jouw tuin in een tijdelijk podium of sta je liever zelf op het gazon? Alles kan, alles mag!
Kijk hieronder voor antwoorden op al je vragen en klik daarna op;

aanmelden!

Wat is Struinen in de Tuinen?

Struinen in de Tuinen is een tuinfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Woerden. Het gras is het podium; het tuinbankje de tribune. Per tuin treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Struinen in de tuinen maakt de wijken in Woerden gezelliger en geeft lokale acts een podium.
 

Wanneer vindt Struinen in de Tuinen plaats?

Struinen in de Tuinen vindt door heel Woerden plaats op zondag 8 juli 2018. Tussen 13:00 en 18:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke tuin. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.
In welke tuinen kan ik struinen?

We willen dat Struinen in de Tuinen in elke wijk plaatsvindt. Ongeveer één maand voordat het festival begint zal de programmering op deze site te vinden zijn, en worden programmakranten verspreid.
 

Is Struinen in de Tuinen gratis te bezoeken?

Ja! De kracht van Struinen in de Tuinen is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel staat er in elke tuin een spaarpot waar je een vrijwillige bijdrage in kan doen. Neem dus vooral kleingeld mee!
Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage?

Dankzij jouw bijdrage kunnen we Struinen in de Tuinen blijven organiseren. We zorgen er voor dat het festival gratis te bezoeken is. Daarnaast maken we cultuur en podiumkunst toegankelijk, wat natuurlijk niet vanzelfsprekend is.